tisdag 20 december 2011

Tänk vad grubbel kan hålla människor vakna...

Ja... varför är det så att vi alltid börjar prata om renovering när det är kväll? Och det slutar alltid med att min käre make ligger och grubblar, stackarn! (Och ikväll orkar jag inte "få honom på andra tankar"), jag ska faktiskt läsa :D
Men vad är det för renovering då?
Trappen
Golvet, både uppe och nere
Utbyggnad hall
Jord/bergvärme
Hönshus
Vindskjul till pållarna
Avbalkning av barnens rum
Mmm, ni förstår att det är lite som surrar i skallen... Och det är nog hundra saker till jag skulle kunna lägga till på den där listan.
Och ni där ute! Hur gör ni alla fina foton som ni får in i bloggen? En del får foton att se ut som de är lite naggade i kanten, eller som att de kom ut ur en riktig gammelkamera. Var i hela friden hittar ni sådant pyssel? Tack på förhand om ni kommer med tips!
Men nu ska jag ta och kika i boken som min vän Linda tyckte att jag skulle läsa!

2 kommentarer:

  1. Hejsan,
    så härligt att ni ska göra om. Och det är inte lite som ska fixas! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och en jultävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera
  2. Det stavas fotoredigering. ;) Photoscape är ett suveränt program som dessutom inte kostar en spänn att ladda ner. Kan varmt rekommendera det! Sedan har vissa kameror "kreativa filter" som gör att du kan få till vissa effekter redan i kameran när du har fotat. Olika filter till objektiven ger även det olika effekter. Beror lite på vad man är ute efter... Men börja med photoscape så ska du se att du kan göra massor med nya saker med dina bilder. :)

    God Jul!

    /Anna

    SvaraRadera